Gaya UKM Thesis Template dah siap

Seminggu dua ni,pembaris dan printer menjadi teman setia. Buat eksperimen untuk menghasilkan template tesis Gaya UKM 2015. Gaya UKM yang baru ni agak 'mesra' MS Word jadi kerja-kerja create template jadi sedikit mudah cuma nak tailor made caption dan senarai kandungan memerlukan ketelitian. Kadang-kadang guidelines tulis 2 space tapi bila ukur tak 2 space pun..jadi kena print, ukur dan buat ukuran yang baru pada template.

Aku createkan 2 versi bahasa melayu dan english sebab last workshop kat PPUKM,banyak yang menulis tesis dalam english. Alhamdulillah, berjaya siap dan boleh download.

Jadi mohon feedback dari pengguna, feedback pengguna ni penting untuk aku fine tune template tesis tu menjadi sempurna.Boleh tinggalkan komen pada ruang dibawah.

Video cara menggunakan template ni akan dikeluarkan dalam masa terdekat, harapnya dapat membantu semua pelajar UKM menghasilkan tesis. Aminn

Untuk download,sila ke menu template tesis >>http://www.saifulcs.com/template-thesis/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*